HTML

NAGY BALHÉ - a fidesz regisztrációs nagybuktája

2012.08.15. 12:59 equally

Korábbi cikkünkben mi is, ugyanúgy, mint mások, a fidesz pofátlan antidemokratikus törekvésein kiakadva viszonylag hosszasan lovagoltunk ezen a regisztrációs balhén, a fidesz NAGY BALHÉJÁN. Most azonban, tényleg, csak a record kedvéért, mindenki megnyugtatására közöljük: ez nemcsak felháborító képtelenség, orcátlanság, de totális lehetetlenség.

 

animalfarm10c.jpg

Akármennyit is beszélnek, akármilyen szögből is erről a kérdésről, Szájer (aki látott már jogi irodát belülről is, nem úgy, mit Orbán és a többi kamu-jogász, kamu doktor) akármennyit is beszél vagy ír, az egész kérdés végül mindig ugyanarról fog szólni, hogy …

korlátozzák-e a polgárok választáshoz való jogát, vagy sem.

TRUE / FALSE, IGAZ/HAMIS … Igen vagy nem – ennyi …

ez az összes beszélni való ebben a kérdésben …

mert a polgárok választáshoz való jogát nem korlátozhatják … az EU-ban …

(most már látjuk, miért akar a jobbik és a fidesz a jogvédőktől, a jogbiztonságtól a legmesszebb hajózni és kilépni az EU-ból .))) Talán majd legközelebb, fúk – illetve bácsikák … a következő életetekben talán megakadályozhatjátok, hogy az EU tagjai legyünk, ebben a körben viszont már nem .)))

Meg kell értenünk (ezek úgysem értik, de mit várunk tőlük, ostoba gangszták, földesurak, yuppik), hogy a választáshoz való jogot nem lehet csorbítani, nem lehet semmiféle előfeltételt támasztani a választáshoz való jogunkkal kapcsolatban. Ennyi.

Ha, kedves fidszes fanatikusok, kedves fideszes pártkatonák és földesurak akárcsak egy széket is odatesznek egy választási irodában az ajtóba, akkor is korlátozzák a választókat a jogukban. Most azt, hagyjuk, hogy mekkora barmok a felsorolt csoportokhoz tartozók, hogy a feudalizmust visszasírva azt hiszik, hogy a polgári jogokat a kormány adja ajándékba .)))) Nemcsak demokratikus szenzoraik nincsenek, de agyuk se sok van.

Egyszóval, egyetlen széket sem tehetnek az útba a választók és a szavazóurnák közé. A kormány szolgál és csöndben van. Szolgál, a népet, a polgárokat szolgálja, akik élnek a jogukkal, és arra szavaznak, akire akarnak (meg akikre lehet :((). Szolgálniuk kell és szolgálni fognak, és könyörögni nekünk, hogy szavazzunk már mégis rájuk, mindennek ellenére .))) De hiába könyörögnek, hiába ígérgetnek – tökmindegy, mostantól mindenki meglátja, hogy el akarták venni az emberektől a választáshoz való jogukat.

Nekünk, magyar polgároknak jogunk van szavazni, választani. A kormánynak kötelessége kiszolgálni minket, illetve ezt a jogunkat. Meg kell szervezniük, hogy ha úgy tartja kedvünk, akkor Rióban is szavazhassunk. Lemegyünk a sarokra, vagy odajönnek hozzánk. Meg kell szervezniük. Ki kell, hogy szolgáljanak minket.

Egyébként világos, hogy pont a külföldi vagy más városban szavazók kapcsán kaptak vérszemet, arra gondolván, hogy ilyen alapon másokat is előzetes regisztrációra lehetne kényszeríteni. Mondják meg, hogy akarnak szavazni, ugyanúgy, ahogyan a külföldön tartózkodóknak is be kell jelenteniük, hogy ha külföldön akarnak szavazni, a belföldön más városban szavazók pedig detto. Innen jött Kubatoéknak, Rogánéknak, Orbánéknak a nagy ötlet, és nyilván megtárgyalták kedvenc jobbikos és fideszes alkotmánybíráikkal, Pokollal és Stumph-fal is. LOL .))

Nem értik, hogy ez nem lehetséges. Amit most írunk, azt tényleg csak a debilek kedvéért .)) Nem lehetséges, hiszen nem korlátozhatják a polgárok választáshoz való jogát. Amikor Külföldön vagy belföldön valakinek regisztrálnia kell, az egy extra beavatkozás, extra erőfeszítés, amit a kormánynak kötelessége elkövetni annak érdekében, hogy a magyar polgár Amszterdamban is le tudjon menni valahova pizsiben szavazni. Világos, hogy ehhez szükséges az illető polgár kezdeményező közreműködése ez ügyben. Amit a polgár ilyenkor csinál az az, hogy él az ő választáshoz való jogával, és szól a kormánynak, hogy „hello, ti túlfizetett korrupt barmok, lesz egy szavazat Amszterdamban is, küldjetek ide egy urnát, a trafik mellett a sarkon, a másodikon lakom, 9 körül gyertek”. nem fogok hazamenni Amszterdamból, hogy szavazhassak, a kormány intézze el, mert a kormány a népet szolgálja,a népet és a demokrácia intézményeit.

Ha ebből egy Rogánnak vagy akárkinek az esik le, hogy vazze, ha ezek regisztrálnak, akkor regisztráljon mindenki – akkor nem vagyunk meglepve :)) De csak azért nem, mert napi szinten tapasztaljuk, mennyire drámaian ostobák. Nem fogják fel, hogy a kormánynak kell külön erőfeszítést is tennie akár, hogy egy szavazó még a nem nyilvántartott, nem default helyén is tudhasson szavazni. Ilyenkor az történik, hogy ha a polgár akar, akkor átregisztrálhatja magát máshova. Azért, mert annyira nagy mértékben joga van a választáshoz, hogy ha akar, akár ezt is megteheti .))) (ostoba Orbánék)

Ha azonban bármilyen (még akár fideszes szinten furmányosnak, ne adj isten szofisztikáltnak tűnő) módon plusz akadályt gördítenek bárki és a választás közé, akkor sérül az alapjog – és bukta van, fideszesek. Ha azonban bármilyen (fideszesek szintjén okosnak tűnő érvelés után, vagy törvények, rendeletek révén) végül egy polgár (nem választó, hanem polgár – a polgárnak polgári jogai vannak, ezek közül egyik a választáshoz való jog, a polgár nem választó, csak választ, illetve politikusok így gondolnak rájuk, mert ez az egy, amit a polgárok az önkormányzat terén tehetnek) nem szavazhat, mert a kormány azt mondja, akkor bizony sérül a választáshoz való joga, és ez nem megengedhető, ilyenkor nem egy szavazat vész el, hanem egy kormány bukik meg – ilyen a demokrácia.

Viszlát fidesz … viszlát, mszp … viszlát korrupt kartell-pártok …

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása