HTML

NÁCI VAGY-e? --- Az LMP imádja a JOBBIK-ot !!! ERGO ...

2012.09.09. 13:52 equally

Gréczy Zsolt 2006-ban alaposan beásta magát a lövészárkába, azóta is ugyanúgy háborúzik, mint egy időben eltévedt japán katona, ontja magából az eléggé laza logikájú nép-hergelő mszp-s szövegeit. Per pillanat az LMP kiállt a jobbik mellett .)

tempx_inquisition_caval_g.jpg
mindenki térdre! elismered a jobbikosok jogát? náci vagy! nem tetszik az mszp? náci vagy!



Gréczy azért érdekes képződmény, mert mint pénzért szövegekkel harcoló mszp-munkatárs olyan érvelésrendszert alkalmaz, ami tipikus az MSZP szélesebb tömegeket megszólító kommunikációjában, például amit az ATV képernyőjén is látunk. Maga a jelenség is megérdemel egy kis elemzést .)

Tegyük fel .. adott egy nő, akit az utcán megvert egy férfi. Az illető férfi azt állítja, hogy joga volt hozzá. Az LMP nyilatkozatot bocsát ki, hogy akit megvertek, az sértett, és joga van a jogorvoslathoz. Tegyük fel, hogy az illető nő jobbikos. Az MSZP-sek és Gyurcsány Pártiak ekkor előugranak, és azt mondják: "úristen!!! az LMP kiállt egy jobbikos mellett !!!!" - épp, hogy nem teszik hozzá, hogy az LMP takarodjon a közéletből!!!!.

Gréczy és az MSZP nem érti, hogy az LMP a Jobbikosok joga mellett állt ki, s így a demokrácia, a demokratikus jog mellett. Elhisszük, hogy az mszp a nácizmus ellensége, de a nácizmus ellen nem ellenség kell (az ellenség éppenséggel kapóra jön a nácizmusnak!), nem ellenség kell, hanem  gyógyszer, a gyógyszer pedig a demokratikus jog és a demokrácia. Az LMP a jog és a demokrácia mellett állt ki, és nem a jobbik ideológiája mellett - ezt csak Gréczy és az időben eltévedt mszp-s japán-katonák képesek így látni, persze ők is elsősorban érdekből.

De most komolyan! Az, hogy Gréczy és a rengeteg MSZP-s kommunikátor milyen durva, az embereket csőcselékként kezelő, uszítós, bekiabálós, hergelős, bicska nyitogatós érveléseket ad elő, az csak egy dolog. A helyzet lényegi része az, hogy mi, emberek mennyire vagyunk toleránsak az ilyen brutális fellépésekkel szemben. Mert amíg az ilyen szövegekre vevők vagyunk, addig az MSZP-sek, Gyurcsány pártiak ilyen szövegekkel fognak ostromolni minket.

Kövér László a parlamentben előadta, hogy az MSZP-nek nincs ott a helye. Neki a sajátos, köteles kurtaságú kinyilatkoztatásai mögött általában az a logika húzódik meg, hogy az MSZP az MSZMP utódpártja, "ERGO" az MSZP felelős a Kádár-rendszerben elkövetett brutális dolgokért, "ERGO" nincs helye a parlamentben ma. Kövér nem az eszéről híres, és még kevésbé a demokratikus szenzorairól, ami fideszes körökben amúgy is hiánycikk. Orbánék törvénnyel is megpróbálták az MSZP-t kizárni a parlamentből, mondván, hogy utódpárt. Schiffer (LMP) felszólalt, és elmagyarázta nekik, hogy az MSZP nem azért van a parlamentben, mert bevásárolta magát, és nem azért, mert betört, hanem azért, mert az emberek közül jó sokan rájuk szavaztak. Ha az MSZP-t nem tisztelik, akkor azt az egy millió embert nem tisztelik, akik rájuk szavaztak. A tisztelet persze csak egy dolog, vannak jogok is. A jog lényege, hogy mindenkire egyformán vonatkozik, az tehát nem ér, hogy "jó, jó, joga van hozzá, de mivel ő mszp-s, nem érdemli meg". A jog az jog. A jog közmegegyezés, amely alapján a közösség harc, erőszak nélkül képes megszervezni és működtetni az életét, ráadásul úgy, hogy nem mindig annak van igaza, akinél a több fegyver, akinél a több hatalom van.

A jog egy csodálatos dolog, ha nem diktátorok alkotják, és ha az embert és a közösséget védi és nem a hatalmat - azaz, ha demokratikus jellegű. Demokratának aligha nevezheti magát az, aki a jogot nem tiszteli, aki a másik ember jogát nem tiszteli.

Gréczy ill. az MSZP úgy van vele, a JOBBIK = nácizmus, "ergo" nekik nincs joguk ahhoz, hogy tüntessenek, mert az egy náci tüntetés. Éppen ezért minden demokratának kötelessége tüntetnie a jobbik tüntetése ellen. Az mszp nem érti, hogy a Jobbik ugyanolyan párt, mint az mszp, törvényesen bejegyzett, parlamenti párt, amely demokratikus választások útján került a parlamentbe. Az mszp törvényen felülinek képzeli magát, a Jobbikot, és mindazokat az embereket, akik a Jobbikkal szimpatizálnak, jogon alulinak.

A legdurvább az, hogy a kis blogbejegyzésébe még be is másolta az LMP nyilatkozatát arról, hogy a Jobbiknak miért áll jogában tüntetni. Szó szerint bemásolták a világ legracionálisabb, legegyszerűbb érvelését, majd gyakorlatilag hozzátették, hogy "íme !!!! az LMP a JOBBIKOT támogatja!!!!" .)))

Kihasználva, hogy rengeteg egyszerű ember, akiknek a valóságról olyan nagyon sok fogalmuk nincs, majd ráharapnak erre a szövegre. Csak terjeszteni kell. A gyűlölet és az ostobaság e trutyis keveréke majd úgyis utat tör magának.

S az egész ügy miért? Mert az MSZP tüntetni akar a JOBBIK ellen. Nem értik, hogy pártok ellen nem tüntetünk, hanem csak tettek ellen. Valakik valamely tette ellen, és nincs olyan, hogy "megyek már tüntetni egyet a Jobbik ellen, mert azok nácik, és a nácizmus az rossz".

Közelebbről, az a primitív ország-hergelő stratégia látszik továbbra is uralkodónak lenni az MSZP szavazatszerző kampányolásában, hogy aki utálja a nácizmust, az velünk tart, és aki nem tart velünk, nem is utálja a nácizmust, és a Jobbikot támogatja. Egy ilyen primitív és destruktív üzenet egy náci pártnak is a "becsületére" válna. Az MSZP ezzel kíván választásokat nyerni, hogy azt mondja, NÁCI -VAGY-e? Jobbikos vagy-e? Mert ha nem, akkor minket támogatsz, csatlakozol hozzánk, hogy választási szövetséget alkossunk, ha pedig nem csatlakozol, akkor erre csak az lehet az okod, hogy náci vagy, hogy jobbikos vagy. Így beszél egy főinkvizitor ... Így beszél az MSZP, így politizál az MSZP, és így tartja kordában az embereket, a nácizmus elleni harccal azonosítva a politikai választásokat- saját magát megtéve a nácizmus fő ellenségének ... akivel nem szövetségre lépni árulás, ami a nácizmussal egyenlő...

NOBODY_EXPECTS_THE_SPANISH_INQUISITION!.jpg
aki jobbikosok jogát elismeri, az ördöggel cimborál, ergo maga is ördög, ergo náci !

Nos, kedves ostoba mszp-sek, kedves ostoba Gréczy Zsolt - a nácizmus ellensége a demokrácia ... a demokratikus jog és joggyakorlat ... illetve annak folyamatos fejlődése, fejlesztése, minél nagyobb mértékben való érvényre juttatása és nem-korrumpálása ...
Amit ti csináltok, az a jog korrumpálása, a demokratikus jogok korrumpálása, meglehetősen alattomos módon, ami "mellesleg" gerjeszti a szélsőjobbot ... - de tudjátok jól, mert ebből éltek, a szélsőjobból, meg persze a másik kartell pártból, akivel együtt uralkodtok, felváltva, szóval a fideszből ...

A szélsőjobb Gyurcsány idején erősödött így meg ... s a fidesz jelenleg érvényben lévő 2/3-a is az mszp-kormánynak köszönhető egyértelműen ... Ti pedig tovább hülyítitek, hergelitek az embereket, tovább korrumpálva a jogrendszert, a demokráciát, és tovább gerjesztve a szélsőjobbot ... és azt várjátok, hogy a baloldal, illetve a társadalom felsorakozik, hogy a primitív "náci vagy-e" polarizációtok nyomán a ti oldalatokon (nincs is olyanotok, hogy oldal) sorakozik fel, csapódik ki - na ne! Majd ha hülyék leszünk ... Ahhoz viszont még (hogy hülyék legyünk) Gréczy-nek és ezer társának még jó sokat kell publikálniuk az óriási mszp-és médiafelületen ... És bár pénzetek van, mint tenger, egy dologgal nem számoltok: az emberek nem lesznek vevők a primitív szövegeitekre, és akkor hiába kommunikáltok, pénz, médiafelület akkor már nem segít .)))

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

6 komment

Schiffer vs. Jávor (Karácsony) /// LMP vs. MSZP

2012.09.08. 11:37 equally

Az index – akik ezer mszp-szdsz kampányt futtattak már, és akik a kezdetektől, amikor Braun Róbert és Uj Péter összegründolták az internetto-ból az indexet (Nyírőtől hamar megválva) – megírta, hogy „Jávor lenyomta Schiffert”. Az MSZP tulajdonban lévő NOL azt írta Schiffer fotója alá: "a vesztes", összesen 2db cikkben is (!!). Mi pedig azon tűnődünk, mikor tisztul meg annyira a közélet, hogy az index és más ügynökségileg vezérelt médiumok ne tudjanak beleszemetelni az emberek fejébe. Az index örül, az index megbízói is örülnek … mi meg le vagyunk döbbenve, hogy milyen erős az MSZP-lobbi … rajtunk már csak Szűz Mária segíthet, és egy punk imádság ...

Az MSZP nem enged. Ha már létrejön egy párt, akkor legyen mszp szövetséges, mossa tisztára az mszp-t az is, meg minden egyéb új párt is. Így lesz az, hogy ahelyett, hogy az mszp egyre inkább kikopna a képből, egyre jobban odakövül, egyre kultikusabb lesz, szezonról szezonra újra megerősítve minden létező/érkező új párt által …

pussy_riot.jpg
Virgin Mary, please drive away MSZP !!!

Az LMP-ben Karácsony Gergely képviseli az mszp-vel való paktálást. Ne feledjük, Karácsony az LMP-be haveri vonalon került be, eredetileg kampány menedzser volt, onnan dobbantott elnökségi tagságba. Karácsony Gergely az SZDSZ-ben kampánystábjában is benne volt, mint kutatási szakértő... Megbíznak benne … Az LMP-sek is, hogy jófej … és az mszp-sek is, hogy lehet rá számítani. Mindenesetre a pártot kettétörte (egy hosszú paktáljunk a MSZP-el kampányt folytatva a tévéképernyőkön, amely eredményeként Schiffer januárban lemondott összes tisztségéről). Az mszp megérdemli, hogy miatta kettétörjön egy friss és új párt. Semmilyen áldozat nem túl drága a szörnyetegnek, amely csupán az elmúlt 20 évet vette el tőlünk (tette valódi fejlődéstől mentessé), és akiknek csupán azt köszönhetjük, hogy van egy kis szélsőjobbos aktivitás, ja, és hogy a fidesz 2/3 arányban tobzódhat … KÖSZI MSZP …. Mindenki kedvence … az ügynökségeitek és az ellopott milliárdok nélkül sehol sem lennétek .. emberek maguktól sosem szavaznának rátok, max megszokásból …

Az MSZP olyan, minta Coca Cola – senki sem inná, ha nem reklámoznák. A Coca-Cola reklámozására többet költenek, mint az előállítására. Az MSZP detto. Senki sem tud nemet mondani rá, mert hiszen a komplementer párt, a fidesz mindig eléggé felcsűri a népek agyát ahhoz, hogy rögtön az mszp-hez rohanjanak nyugtatóért .. először is az mszp-s médiához .. kezdve az atv-vel .. ami csak a legkisebb az mszp-s flottából. Baloldali média? Nem, mszp-s média – sajnos. Baloldali média ugyanúgy nincs, mint valódi baloldal. Az MSZP-s média pedig az MSZP-t termeli újra, és újra, és újra … Mind a fidesz, mind az mszp biztos lehet, hogy nem tűnnek el a hatalomból, egymást biztosítják .. ha az egyik bukik, a másik következik … és így tovább, és így tovább …

itt az ideje egy punk imádságnak:
„oh God, please drive away MSZP !!!” And please drive away fidesz too !! But first drive away MSZP …

Az LMP Schiffer pártja, kár, hogy oda is betette a lábát az MSZP, és kár, hogy sikerült kettétörnie a pártot. Jávor győzelme Karácsony győzelme, az MSZP győzelme. Aki Jávorra szavaz, arra szavaz, hogy inkább ne beszéljünk róla … Jávor jófej, de nem karizmatikus, nem konkrét, nincs meg az a szellemisége, ami a vezetéshez kell, és saját maga nem hozott volna létre soha egy ilyen pártot … Jávorra szavazni annyi, mint a semlegességre szavazni – ami annyi, mint nem beszélni arról, hogy van ez az mszp probléma, hogy az mszp részt akar az lmp-ből … maga alá akarja nyomni az lmp-t … és mint egy Báthory grófnő, a fiatal párt vérétől akar megfiatalodni, újra legitimációt nyerni …

Az LMP nélkül az MSZP csak a fidesz szokásos kétpártrendszerbéli legitimációjára számíthat, ami kevés .. (reméljük) …. A fidesz az, ami legitimálja az mszp-t, minél durvább Orbán és az Orbán-kormány, annál kevésbé tűnik elfogadhatatlannak egy mszp kormány … ennyi …

az mszp-n kívül, Karácsony Gergőn kívül csak a Fidesz drukkol ennek még ennyire szívből – elvégre az ő következő ciklusuk biztosítéka is az mszp … az mszp elkúrja, és jöhetnek ők, megint … hogy aztán ők kúrják el – etc, etc, etc …

Itt az ideje, hogy kiszálljunk ebből a mókuskerékből … Ha Schiffer, a párt-alapító, teoretikus, ideológus, pártvezető, vezető egyéniség nem eléggé jó az LMP-seknek, akkor … miért lenne jó az LMP szimpatizánsoknak az LMP ? Ugyanazért, mint az MSZP, mert nincs más? NA NE !!!

Az LMP nőjön fel önmagához, nőjön fel a párt alapítójához, az LMP rugaszkodjon el az MSZP-tól – végre … vagy nem szavazunk rájuk … Karácsony Gergely pedig mondjon le, és adja fel MSZP-s törekvéseit …

köszi …

előre is …

az LMP pedig adjon elő egy kollektív GREEN / PUNK imádságot:
„oh God, please drive away MSZP !!!”

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

5 komment

süti beállítások módosítása