HTML

reszkess LMP, reszkess Schiffer, a következő elnök BAJNAI LESZ – ez meg van írva!

2013.01.24. 19:55 equally

A Népszabi hozza a kötelezőt, SZT Lajos belecsap a húrokba, hogy a NOL felületén aztán az egész Bajnaista „baloldal” egy személyben Schiffer ellen indíthasson gyűlölet-rohamokat, mint az 1984-ben az ellenzéki filozófus ellen a tudatmódosított tömeg. „I hate you!!!” „I hate you!!!!” - hangzik ugyanaz spontán minden szájból, s csak akkor enyhülnek meg, amikor ismét testvérük képét mutatják nekik, BB-t, akinek a szerepére esetünkben Bajnai ugrott be. Magyarország 2013: meg van írva, a következő elnök Bajnai lesz, erre akár mérget is vehetünk, ugyanúgy, mint Putyin esetében, akinek az eljövetelét ugyanígy jelentették be legutóbb.

 


Magyarország, nincs más esélyed!
Csak a Bajnai! A gonosz ellenséget csak Bajnaiék segítségével lehet legyőzni. Utálod Orbánékat? Azt szeretnéd, ha eltakarodnának? Akkor bizony be kell hívnod Bajnaiék hadseregét, mert csak ők űzhetik el Orbánékat (újabb 4 évre). Ez van, ezek a tények. A másik oldal után most megint az MSZP jön. Megint MSZP – tudod, 'az egyik' corporate párt, akik miatt 2010-ben 'a másik' 2/3-os támogatást kapott, éppen az ő leváltásukra.

 

A Fideszt most egy életre leváltják, meg van írva. Az MSZP-t azonban sosem fogja elváltani senki. A Fidesz helyén majd (2016 körül) létrejön egy MSZP-által felügyelt új jobboldal, ami olyan lesz, mint Dávid Ibolyáék MDF-je, s amit egy MILLA-szerűen összegründolt civil konzervatív mozgalom alapoz majd meg. Amikor Bajnaiék 2016-ban elprivatizálják a TB-t (amit, ugye nem adtak fel, és amit, ugye a fidesz most nem tudott volna keresztülvinni, rájuk az oktatás leépítését bízták, de azt is elkúrták, azt is Bajnaiéknak kell majd „megcsinálni”), szóval, amikor Bajnaiék majd elprivatizálják a TB-kasszát 2016-ban, akkor utána, 2018-ban jöhet az új jobboldali párt, 4 év erejéig. Az új jobboldali párt már nemcsak a következő Demszky (2014-2018) ügyeit nem fogja bolygatni (mint most Tarlós és a Fidesz), s már nemcsak a giga-korrupciós ügyekhez nem fog hozzányúlni (mint most a Fidesz), de még sokkal barátságosabb lesz az MSZP és tsi. felé, a STRABAG és a KÖZGÉP pedig egyforma mértékben részesül majd az állami pénzekből. Ennyit a jövőről …

Ennyit a jövőnkről … amelyben semmi keresnivalónk nincs. Olyanok vagyunk, mit szegény orosz testvéreink. Mi a francot csinálhatnának Putyinnal? Hogyan tudnának létrehozni egy Oroszországot Putyin nélkül? Nálunk ugyanez van. Nincs Magyarország MSZP és tsi. nélkül. Nem tudunk változtatni a rendszeren, s nem tudunk változtatni a politikán sem, sem a gazdaságpolitikán, sem semmiféle politikán. Mert nem tudunk kiállítani egy pártot. Ennyire bénák vagyunk, ennyire vesztesek. Nincs más, és nem is Lehet Más. Csak az övék van, az MSZP és a társaik. Marad a régi képlet, ők uralkodnak, mi szenvedünk, és egész életeket engedünk ki homokszemeként a kezünkből, egész generációk életét … anélkül, hogy bele tudnánk szólni a saját közösségünk életébe. Anélkül, hogy meg tudnánk szervezni a társadalmunkat, s azt, ahogyan a társadalmunk működik, gazdálkodik, s ahogyan elosztja a javakat. Anélkül, hogy bele tudnánk szólni abba, ami velünk történik…

Demokrácia ???helyett: E20
Ami azt illeti, a Kádárrendszerben is demokráciának nevezték, amiben éltünk. Ugyanezek. Nagyjából ugyanezek. Ezek, akik nem árulják el még a 20+ évvel ezelőtti besúgó és lakossági kémhálózatot sem. Ez nem csak a fidesz. Most, 2010 óta csak a fidesz, az elmúlt 20+ év során viszont NEM CSAK a fidesz, hanem az MSZP+SZDSZ+FIDESZ+MDF, együtt. E20 = együtt az elmúlt 20+ év.
Lojálisak a diktatúrához. A társadalom generációi kihalnak, ezek meg őrzik a hatalom sötét titkait. Oh, igen, Bajnai már átvette az LMP-től, hogy „az ügynökakták” egy fontos tétel. Ebben külön szép az, hogy ezt a fő iratmegsemmisítő mondja, aki rengeteg korrupciós ügyet tárgyalt, tárgyaltatott, melyekből semmi sem sült ki, s így inkább a szálak elvarrásának tűnhet, mint korrupció-ellenes harcnak, amit 2009-2010 között csinált. A 2006-os illegális rendőrségi hadműveleteknek is nyilván a végére fognak járni.


Reszkess,
LMP !!!

Nincs hely semmiféle új pártnak, ez az ország, bocs, már el van foglalva, itt nincs helyetek. Keressetek másik országot. Tiszteljétek a magántulajdont, mert „ez a kurva ország” magántulajdon. Az MSZP-család magántulajdona (amit az aktuális másik oldallal felváltva kormányoz). LMP takarodj! VÉGETEK VAN, RÜSZÜK!!

2minutes_hate.jpg


Magyarország Következő Miniszterelnöke Bajnai
Putyin Gordon lesz!!

Punktum! Ez meg van írva! Aki ebben nem hisz, aki ez előtt az isteni akarat előtt nem hajlik meg, az hazaáruló. Schiffer és az LMP hazaáruló. Bajnaista LMP-sek pedig reálpolitikusok … mint az SZDSZ volt. Mint az SZDSZ „volt” …


Hát nem értitek? Ez nem
lehet másképp!!

Hatalomra nem kerülhet akárki, csak azok, akiket a hatalom kijelöl, és oda pakol. A HATALOM egy részvénytársaság, övé a média, övéi a pártok, s ők hozzák létre a kormányprogramokat is, ők határozzák meg a politikát. A társadalom, bocsi, ebből ki van zárva. Szakszervezetek, meg minden, azok vannak, de ezeket is a HATALOM hozza létre felülről, vagy veszi át az irányításukat, felülről. A társadalom egy állatfarm, a hatalom pedig a gazdák társasága, a gazdálkodók társasága, akik ebből az állatfarmból élnek.
Az LMP takarodjon!! Jobbágyok ne lázadjanak!! (Jellemző, hogy Schiffer volt az első, aki a diáklázadást bejelentette a parlamentben -lásd itt) Az ország polgárai ne lázadjanak, hanem fogják fel, amit a polgár szó jelent: végfelhasználó, end-user, fogyasztó, egy nímand, egy darab szám egy közigazgatási rendszerben, s egy szám a költségvetésben. Egy senki. A társadalom senkik gyülekezete, birkák tömege, akiket kedvezményezett, kiemelt, kitüntetett, extra jogokkal bíró birkák vezetnek, terelnek, a semmi felé, életük vége felé.

Az LMP nem gördíthet akadályt ennek az iparnak a működése elé. Az LMP, Schiffer és társai nem gördíthetnek akadályokat ennek a GIGA-biznisznek a működése elé. Nem dobálhat kavicsokat e GIGA-állatfarm gépezetének fogaskerekei közé.

Mennyi pénz van egy maffiában? Mennyi pénz van egy maffiában, akik a gazdaság egy szűk kis szegmensében bizonyos pénzek felett ellenőrzéssel bírnak? GIGANTIKUS PÉNZEK!!!!!! Akkora pénzek, hogy bárkit bármikor és bárhol megölnek, aki az útjukba kerül. A gyilkosságot csak azért nem alkalmazzák naponta, mert drágább, minta fenyegetés, sokkal drágább. Nos, mekkora pénz van egy MAFFIÁBAN? ÉS ennek fényében, vajon mekkora pénz van egy országot tulajdonló társaságban ?????? Egy országot tulajdonló pártban? Mekkora lehet a szorzó? 1 000 000 ? 10 000 000?
Mekkora hatalom lehet ez??? Csak úgy sacc per kábé? Fáraói, Sztálini, Putyini volumen.


Hogyan merészel egy kis zöld párt, egy etikára és öko-elvekre alapított önszerveződő közösség, amely a társadalom javára szeretne szervező-munkát kifejteni, belepofátlankodni ebbe a GIGA x GIGA bizniszbe???? Nah, erről van szó, ez az, ami miatt Schiffer és pártja nemkívánatos. Megzavarják a birka hívőket, akiknek az ATV és a NOL meg az RTL (megaz index, megaz origo, mega 168, megaz etc) segítségével éppen sikerülne beírni az agyukba, hogy „CSAK A BAJNAI”, „Bajnai a megmentő”, „az erő Bajnaival van” - etc. Az LMP belerondít ebbe a jelenetbe, és ez a kapitalizmus szabályai szerint NEM ÉR.

Az ATV-ben fogadást tűztek ki az LMP-re. Egy zacskó tökmag. Ennyibe fogadtak, hogy az LMP meglesz nekik. S ha azt meg tudják csinálni, hogy ország-világnak beadják, hogy az E14-nek 14%-a van, miközben mindenki tudja, akinek van érzéke a valósághoz, hogy az max 3-4%-volt, és azóta is max annyi, szóval, ha ezt úgy keresztül tudják nyomni a médián, hogy 10 000 000 magyarból senki nem szól, hogy „bocsi, idiotoszok, ne vegyétek már hülyére a népet!”, akkor tényleg van okunk aggódni.

Az E14 már olvad. Már csak 4%. De Bajnai nem egy hóember, aki megijed a ZÖLD-től. Nincs rá oka, hogy megijedjen, elvégre MILLIÓK állnak mögöttük!” A követelésük pedig továbbra is áll: az LMP-t akarják, élve vagy halva. Kellenek a szavazóik, igen, persze, de legfőképp az kell tőlük, hogy takarodjanak, hogy többé ne szóljanak bele … sem a parlamentben, sem sehol … a „demokrácia-bizniszbe”. Az kell, hogy ne lehessen őket látni, ne lehessen Schiffert látni … ne lehessen LMP-seket látni, ne lehessen Róna Pétert látni, hogy ne lehessen őket látni, és ne kelljen őket hallgatni. Az kell, hogy eltűnjenek, mert amíg itt vannak, addig a nép nem taszítható kómába …

Márpedig kell a kóma és kell a Bajnai, meg van írva, ez a menetrend … ez a terv, ettől eltérni senki számára nem engedélyezett …

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

Szólj hozzá!

Címkék: mszp kongresszus bajnai lmp e20 e14

A bejegyzés trackback címe:

https://demoasp.blog.hu/api/trackback/id/tr45041795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása