HTML

Miért vállalhatatlan az MSZP polip?

2012.10.04. 13:26 equally

A NOL (Népszabadság), amelyben az MSZP tulajdonos, nem szűnő harcot vív, immár első szám első személyben az LMP-vel szemben, annak érdekében, hogy adják meg magukat, és lépjenek szövetségre az MSZP-vel (amin választási szövetséget értenek, ami azt jelenti, hogy mostantól tartsanak össze, nincs MSZP kritizálás, az MSZP rossz szagú, de szükséges rossz, stb). Éppen ezért talán nem árt egyszer s mindenkorra összefoglalni, hogy miért ultra-ciki az MSZP, és miért nem megengedhető, hogy (még egyszer) legitimáljuk őket.

 

mszp-igen.jpg

Az MSZP nem azért „ultra-ciki”, mert 2006-ban a rendőrséget a terror eszközévé tették, és mert a Gyurcsány nevű anti-demokrata vezetésével egy olyan ámokfutást végeztek, ami a korrupció elszabadítása mellett a szélsőjobbot is elszabadította, vagy mert megpróbálták elprivatizálni a TB-kasszát. Nem csak ezért ultra-ciki.

Az MSZP probléma nagyon kemény és sokszorosan áttételes szövevény, de a legegyszerűbben úgy lehet megfogalmazni, hogy az MSZP a szabad választás legfőbb ellensége. Gondolj bele, az mszmp megszűnik, létrejön az mszp, és onnantól, ha valaki nem jobboldalt akar, akkor kénytelen az mszp-re szavazni. Miért van ez, hogy jöhet ez létre, ez a kéretlen monopol-helyzet? Hogy fordulhat elő, hogy nem jönnek létre új pártok?

A helyzet úgy néz ki, hogy az MSZP „stoppolja a baloldalt”, totálisan az ellenőrzése alatt tartja ... szó szerint, mint egy maffia, egy polip, amely az egész társadalmat behálózza – volt rá idejük és pénzük bőven, hogy megtegyék. Fel-alá járőröznek az MSZP-s egységek a társadalomban, a médiában, és mindenre ráugranak, ami baloldali kezdemény, és nem csókol kezet az MSZP nevű szervezetnek, a polipnak.

mszp-tetszik.jpg

Értitek ezt a problémát?

Az MSZP egy olyan szervezet, ami abból él, hogy megvédi a társadalmat. Megvédi a FIDESZ-től, vagy az aktuális másik oldali szervezetektől, és persze a szélsőjobbtól is (amit az MSZP szerint a FIDESZ hozott létre és nem Gyurcsány szisztematikus ámokfutása – mellesleg szerintük nyilván a FIDESZ 2/3-áért is a FIDESZ hibáztatható, mert "neonáci populista szövegeikkel megtévesztették a társadalmat", tehát nem társadalmi igazságossággal plusz megszorítások helyett gazdaság beindításával kampányoltak :))

Az MSZP megvédi a társadalmat, pontosan azt csinálják, amit egy maffia. A Maffia is megvédi az embereket, elsősorban önmagától (nem támadja meg őket többet), plusz, amint fizetik a járandóságot, onnantól kezdve más maffiáktól is megvédik a szerencsétlen embert, céget, üzletet.

Így véd meg az MSZP minket, szegény liberális, baloldali bárányokat, akiket a kerítésen kívül fakasüvöltő szemét jobboldalaik fenyegetnek és tartanak rettegésben 24/7.

Hogy mi a programjuk? Hogy mi szokott lenni a programjuk? Hát az, hogy megújulás, felvirágzás, stb, stb. A valóságban viszont korrupció és megszorítások, pont, mint az mszmp-s időkben, az államadósság nő, ők meg ott fent baromi jól eléldegélnek az államkölcsönökből lefölözött pénzekből.

Hogy hogy néz ki a társadalom és az élet, meg a politika, amikor MSZP kormány van? Nos, úgy, hogy nem ér politizálni, nem ér kritizálni a kormányt. Ha bármi van, mindenkinek illő a Népszabadságban megjelent véleményt magáévá tenni, és annak segítségével részt venni a társalgásban, ellenkező esetben az illető szélsőjobbosnak minősül. MSZP kormányzás idején a kormány azt csinál, amit akar, a nép pedig még csak nem is tüntet. Gyurcsányék a rendőr-terrorral nemcsak a tüntetőket terrorizálták, de a "baloldali érzületű" embereket is (azt, hogy mi a baloldal, eléggé kevesen tudják, így lehet, hogy egy ál-baloldali párt 22 éven keresztül képes uralkodni a baloldalon), akik nem tudtak kimenni tüntetni, mert a rendőrséggel megfélemlítették őket, a Népszabadsággal meg betömték a szájukat, világossá téve, hogy a nem-népszabadságos nézetek szélsőjobbos besorolást kapnak. Csak két oldal van, VAGY/VAGY. Vagy az mszp oldalán állsz, vagy a nácikén. Ennyi. Ez van – ezt kínálja az MSZP valahányszor kormányon vannak. Sőt, ezt kínálja, ezt diktálja már most is, amikor hozzálát, hogy beindítsa a szokásos jobboldal-ellenes hisztériát. Pénzük bőven van, szóval megtehetik.


Amikor MSZP kormány van, az ember csak azt kapja, hogy nem a Fidesz van, amúgy gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak. Kérdezni, kritizálni tiltott dolog. Ha valamit kérdezel, a válasz az lesz, hogy azért van így, mert így jó … lásd TB-privatizáció. Hollandiába kivitték repülővel az újságírókat, hogy utána írják meg, hogy a TB-privatizáció az jó. Később Gyurcsány meg bemondta tévében, hogy tilos TB-privatizációnak nevezni. Így, amikor elkezdtél valakivel vitatkozni, az illető tele volt érvekkel, amiket összeolvasott. A vita végén pedig, amikor már nagy nehezen leesett neki, hogy mégiscsak durva dolog elprivatizálni erőszakkal a magyar társadalom társadalombiztosítási kasszáját, csak oda lyukadunk ki, hogy az egészségügy szar helyzetben van, a kormány pedig nem tehet mást, mi pedig nem tehetünk mást, mint elviseljük, amit a kormány csinál – mert máskülönben jönne Orbán, és azt, ugye nem akarjuk.



most találtunk egy fent és lent cikket, amiben ugyanez a videó szerepel :))) nem lehet véletlen .))))

Így azért tényleg könnyű uralkodni …

Amikor pedig egy új baloldali kispárt megjelenik, egyből lerohanják őket, hogy csókoljanak kezet, és feküdjenek le MSZP-apucival. Ezt visítozza az egész MSZP-s média, a Népszabadságtól az index-ig, az RTL klubig. „végetek van, LMP, ha nem adjátok be a derekatokat !!!”. Ezt üvölti torka szakadtából ez a ronda MSZP kísértet, miközben a hajnal derűje kezdi elporlasztani. AZ MSZP volt már Vörös Óriás, és nincs mese, most mára fehér törpe a következő fázis, oda tartanak. Hacsak nem sikerül felzabálniuk egy új pártot.

2010-ben több MSZP-s lehagyta a pártlogót a választási plakátjairól, többen pedig az LMP-t másolva ZÖLD jelöltként reklámozták magukat, és állandóan arról a fenntartható izéről beszéltek :)))

Visszatérve, amikor arról beszélünk, hogy az MSZP miért elfogadhatatlan, akkor tényleg fontos arra gondolnunk, hogy mi a francért lenne úgy, mint Oroszországban, Putyin esetén, hogy egyszerűen ők uralkodnak? Mert ez van, és kész? Miért? Hogy kerültek oda, abba a pozícióba, hogy más baloldali párt nem is létezhet? Mármint anélkül, hogy alájuk besorolna? Anélkül, hogy őket elfogadná legitim demokrata pártként? Kik ezek az emberek? Mi ez a szervezet, ami ekkora őrült hatalommal bír, és ilyen agresszíven támad le minden új és demokratikus, és valódi baloldali kezdeményt?

Kik ezek? Mi ez az iszonyatos hadsereg? Mi ez a mindent átszövő maffia, az MSZP-polip, amely elveszi az emberektől, a társadalmunktól a szabad választás lehetőségét, és azt mondja, „csak rám szavazhattok, mert nincs más és nem is lehet” ?

Kik ezek, akik felőrlik a demokráciát, mert rákényszerítik egy társdalomra, hogy még a nyilvánvaló hazugságot is (például amit Gyurcsány kiszivárgott beszéde leleplezett) igazságként lássanak, mert újságíró flottájuk megírja, hogy az az igazság? Kik ezek, akik még mindig a kádár rendszer-béli technikákkal uralkodnak a társadalom felett? Honnan veszik a pénzt? Oké ez tudjuk, de honnan veszik a bátorságot?

Azt mondják, az erőszak áldozatai az elkövetés idején viselkedésükkel bátorítják az erőszaktevőt, mert prédaként viselkednek, és ezzel felerősítik a predátor működését az erőszaktevőnek. Hát tényleg ilyen prédaország lennénk? Tényleg az MSZP prédaországa lennénk, ahol bemondják, hogy a következő kormányt az MSZP fogja csinálni, és kész? Ugyanúgy, mint Oroszországban, ahol tavaly bejelentették, Putyin lesz a következő elnök. Ne máááár !!!!

Az MSZP egy szatír, legyen szíves békén hagyni a baloldali pártokat, ne molesztálja őket, vagy különben takarodjon a strandról!!!!!! a Népszabadság meg tanuljon meg viselkedni, a pártállami időknek vége, újságírás van és nem információs megmondó-terror, jól van?

Az MSZP hagyjon békét a baloldali pártoknak, és hagyjon békét a társadalomnak, ne terrorizálja a társadalmat, ne állítsa be úgy, hogy csak rájuk „érdemes” szavazni. Többpártrendszer van, vagy mi a fene! Elég ebből a maffia módszerből!

Egyébként meg … az MSZP azt csinál, ami akar … az ő idejük már lejárt … még egyszer 20 évet nem vesznek el a magyar társadalomtól (Orbánék 4 évét beleszámolva, 24 évet) … mert van már nekünk immunitásunk … időközben ugyanis megtudtuk, megtanultuk, mi a demokrácia, és megtanultuk, hogy mi NEM AZ … így az MSZP csak úgy tudná még egyszer leterrorizálni a társadalmunkat annyira, hogy mindenki orrát befogva elmenjen rájuk szavazni, ha tényleg tankokkal vonulna be … az viszont nincs nekik … mert ha lenne, már rég bevetették volna .))

mszp_blikk_cikk.jpg

utószó


Ezzel együtt, nyilvánvaló, hogy fehér törpeként 6-8 százalékos pártként az MSZP ott lesz még egy darabig a Parlamentben, ami teljesen rendben is van, hiszen ha vannak, akik őket akarják, hát legyen, demokrácia van, illetve legyen demokrácia … a gond nem az az MSZP-vel, hogy bekerül a parlamentbe, hanem hogy úgy akar bekerülni, hogy a többi baloldali pártot előtte magába olvasztja – mert ne legyenek kétségeink, egy szövetség a beolvasztással egyenlő, hiszen ha egy párt többé nem kritizálja az MSZP-t, ha kiáll mellette, jóban, rosszban, akkor mi a különbség az illető párt és az MSZP között?
Egy választások utáni kormánykoalíció egészen más eset … hiszen akkor az LMP meg a 4K! is az csinál, amit akar, nem tartozik semmivel az MSZP-nek, akkor szavaznak meg valamit, ha úgy akarják, és nem vonatkozik rájuk az MSZP-s pártfegyelem … sem az MSZP-s utasítások …

A lényeg tehát az, hogy az MSZP hagyjon fel az LMP terrorizálásával … a kispártok és ezáltal a társadalom terrorizálásával is … és tegyék lehetővé, hogy mindenki szabadon politizálhasson, és szabadon indulhasson a választásokon, és az emberek pedig szabadon választhassanak …




és még valami: ajánljuk a fent és lent e cikkét

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demoasp.blog.hu/api/trackback/id/tr464937034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása