HTML

Nehéz óra – mi lesz veled, LMP?

2013.01.26. 19:17 equally

Az LMP sorsáról ezekben az órákban döntenek az LMP-s küldöttek. A helyzet nem túl vidám, elvégre egy olyan offenzívát indítottak az LMP-n belülről az LMP szólás- és véleménynyilvánítási szabadsága, valamint gyülekezési joga ellen, ami egy életre megkötné a fiatal párt kezét, és eltiltaná őket a „radikális” (konfrontatív) véleménynyilvánításoktól, attól, hogy a Bajnai és társai által felvonultatott MSZP-alapú tömörülésnek ellentmondjanak, vagy rombolják az imidzsüket. Ez az LMP etikai meghasonlásával lenne egyenlő. Az ember szíve összeszorul.

LMP-love.jpg

A politika azonban a hatalomról szól, a gyengébb idegzetűek jobb, ha bele sem vágnak. A naivitás nem bocsánatos bűn, hanem beteges destruktivizmus. A politika háború, a háború pedig fáj, keménynek kell lenni. Aki szórakozik, vicces ideákat kerget, és naivan azt adja be magának és másoknak, hogy a politika az valami tök ari dolog, az jobb ha hazamegy, és az anyukája szoknyája körül tesz még néhány kört, mielőtt kilép a nagybetűs életbe. A politika háború. Olyan háború, ahol nem ejtenek hadifoglyokat. Politikát csak harcosok tudnak csinálni. Mindenki más csak hülyíti magát és azokat, akik követik. Orbán-rezsim van, háború van. Bombákra, offenzívára van szükség, ki kell robbantani a szemét orbán-kormányt, mert ez az életünket mérgezi meg, a levegőnket veszi el. Katonákra van szükség, nem nyámpicokra, nem intellektuális bajkeverőkre, akik az egyetemen jópofák voltak, és azt hitték, hogy egy egész társadalom előtt előadhatják fiatalos sármjukat. Hát nem. Katonákra van szükség, profikra. Kő profi bérgyilkosokra, megbízható ügynökökre, akik célba juttatják a csomagot. Akik megcsinálják. Dr. Schiffer és társai tehát takarodjanak, és adják át a helyüket az LMP reálpolitikusainak. MOST.

Hát igen, a média óriási hatalom. Bemegy, sőt, behatol az emberek fejébe, és módosítja a kódokat, módosítja a kognitív algoritmusokat, amelyek segítségével feldogozzuk a valóság híreit. A média láttatni képes velünk azt, amit normálisan a saját szemünkkel néznénk meg. A média a 'fronting' művészetét gyakorolja, azt, hogy mindent úgy láttat, ahogyan éppen kell.

FRONTING:

Valamit egy bizonyos irányból beállítva prezentálni, úgy hogy úgy tűnjön, hogy sokkal nagyobb, mint amilyen valójában, vagy hogy sokkal több van neki valamiből, mint valójában. Pár hete Bajnaiékról a média elhitette, hogy 14%-on vannak. Ez is egy fronting volt, a média ezt csinálja, igyekszik mindent egy bizonyos szögből láttatni, úgy, hogy minden pont úgy és annak látsszon, aminek éppen kell. A bűvészek dolgoznak hasonlóan. Rossz hír a sajtószabadságnak, de jó hír a katonáknak, akik győzni akarnak.

Ami az LMP-ügyet illeti, itt is csak egyetlen szögből szabad tekinteni a szitut. Így van megkomponálva az egész kép, ebből a szögből látszik jól, s csak így értelmezhető, és csak egy értelmezés van. Természetesen.
Az LMP-nek le kell tennie a fegyvert, és el kell állnia az útból. Az LMP-nek meg kell térnie. Az LMP-nek fel kell vennie az MSZP-lovagrend vallását, el kell ismernie a az MSZP-sek mindenhatóságát, és be kell lépniük az MSZP-s hadseregbe, enélkül nincs győzelem, semmi sincs. Mindenki ezt akarja. Pont.

Az LMP-sek körében odabent egész szépen lábra kapott a bajnaizmus az elmúlt év során. Karácsony Gergely már 2011 decemberében elkezdte ezt a kampányt, amely azóta csörgedező patakból hömpölygő folyammá szélesedett. Eddig 2x mondott nemet a kongresszus, egyszer az MSZP, egyszer meg a Bajnaiék közeledésére. Ma azonban megtörhet a jég. Előbb utóbb minden anyag megadja magát, az ember is. A diktátorok jól tudják ezt.

Miért törne meg most az LMP? Hát csak azért, mert az összes pénz és akarat, az összes elérhető eszköz ott van Bajnaiék és a mögöttük álló óriási erők kezében (amely erők Orbánt és a kormányát el fogják sodorni, mint egy papírgalacsint), és ezek az erők ezt az egyetlen-egy icipici szívességet kérik az LMP-től, hogy adják oda a Lehet Más a Politika szlogent nekik, illetve, hogy hitelesítsék már ezzel a „szlogennel” Bajnaiék „mozgalmát”, szóval a Bajnai vezette hadsereget. Széogennek nézik, nem értik, hogy ez egy eszme. Mindegy.
A hadsereg ezt kéri, a hadsereg toporzékoló lovakkal ott tobzódik a város határán, és azt várja az LMP-től, hogy nyissák ki számukra a kaput, hitelesítsék őket, hogy a nép vevő legyen rájuk, adják oda a zöld kulcsot nekik, hogy bejöhessenek végre, és elfoglalhassák az országot, ismét. Nagy szívesség ez? A felszabadító sereg ott van a város határában, és csak egy kis kulcsot kérnek. Csak egy kis hitelesítő aláírást. Ennyit igazán megtehet egy párt, vagy ha nem, hát garantáltan árulók.

Csak alá kell írni:
„Bajnaiék rendben vannak stop nincs nagy gond az MSZP-vel stop a társadalomnak pedig nincs más választása stop Bajnai kell, legyen a következő miniszterelnök stop”

…...
az LMP aláírásának a helye

Miért olyan nehéz ez? Putyinéknál is ez volt, ott is bejelentették, hogy Putyin lesz a következő miniszterelnök, meg minden, s hogy az ő pártja, az Egyesült Oroszország (EO) fog győzni.

El tudjuk képzelni, sajnos, hogy Karácsony Gergelyék mosolygás közepette jönnek ki a kongresszusról. Elvégre ők katonák, és tudják, mit csinálnak, tudták, mit kell tenniük, hogy sikerre vigyék az ügyet. Volt rá idejük, és megvolt hozzá mindenük, az elképzelhető összes erőforrás, ami csak létezik, s amely Bajnaiék, ill. az MSZP, illetve a régi baloldal mögött felsorakozott. Miért ne sikerült volna, elvégre csak néhány száz embert kell rávenni arra, hogy egyetlen pillanatra ne figyeljenek oda. Mindeninek a saját világának, lelkialkatának megfelelő formában tálalhatták a szitut, nyilván volt, akinek katonai példával, másoknak zöld-rébuszokban, megint másoknak pedig a gyermekét féltő anyák hasonlattárából vettek elő képeket. Mindent annak láttattak (ez is egyfajta fronting), aminek a delikvensek látni akarták. Olyan ez, mint egy jelszó-feltörés, csak végig kell próbálni az összes lehetséges jelszót, és egyszer csak kiírja, hogy 'access granted'. Néhány száz embert kellett csak feltörniük. Azoknak is csak a felét. Sőt, a felének is csak egy töredékét. Ez elvileg simán sikerülhet (tisztelet mindazoknak, akik ellenálltak, akiknek sikerült ellenállniuk). Sikerülhet – ezért is készült most ez a cikk … Hogy lereagáljuk ezt az elképesztő, elképzelhetetlen, de mégis, ebben a korrupt és korrupcióra épülő világban mégis elképzelhető esetet, hogy keresztülviszik, hogy feltörik az LMP-t ….



Nos, erre az esetre azt tudjuk mondani, hogy …

Az LMP egy eszme, és akármit is csináltak az LMP testével, az LMP eszméje tovább folytja a forradalmat, a társadalmi változtatást, és ezt a forradalmat az MSZP-s, SZDSZ-es, Bajnais, satböbbis hadseregek sosem fogják tudni magukévá tenni, hijack-elni, ahogy szokták …


revolution_1.jpg


Az LMP egy eszme, és egy eszme nem megsemmisíthető, és nem lehet eltüntetni és hamisítani sem. Egy eszme csak is a saját organikus, 'önazonos' megvalósulásaként tud hatni, illetve létezni. Bajnaiék kezében az LMP csak Heléna fátyla lenne, emlékeztetőként, hogy mi az, ami nem az övék. Mert egy eszmét nem lehet elorozni, s birtokolni sem.

A pártoknak pedig nem hatalmuk van, hanem képviseleti potenciáljuk, Bajnaiék ostoba öltönyös lúzerek, akiknek csak pénzük van és hatalmuk, de ez kevés ahhoz, hogy egy társdalom a sorsát a kezükbe adja, s hiába vetítik, vésik, írják, verik bele minden egyes ember fejébe, hogy NINCS MÁS – mert … az eszme már megvetette a lábát, és mindenki ott őrzi elméjében és szívében ott lüktet a kód, hogy LEHET MÁS!! És lehet, hogy ez egy álomnak tűnik, de még így is sokkal valóságosabb, mint bármi más …

Azt mondjuk hát erre a szörnyű esetre, ha esetleg (feltéve de nem megengedve mégis bekövetkezne, hogy feltörik az LMP-t), hogy … Az LMP az LMP és senki nem tudja elvenni tőlünk, sem tankokkal, sem pénzzel, sem médiával … Akármi lesz is, LMP lesz, mert itt van a fejünkben, a szívünkben és a génjeinkben …

Viva la revolution !!!!! Viva la LMP !!!!!!




★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony kongresszus bajnai schiffer LMP

A bejegyzés trackback címe:

https://demoasp.blog.hu/api/trackback/id/tr735045381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása