HTML

a birodalom (a közgép és a fidesz) visszaváág ….

2012.07.11. 19:54 equally

Izgalmas csatajelenetnek lehettünk ma tanúi, az LMP (új típusú, rendszer-átalakító párt) ma egy roppant kemény akciót hajtott végre, odaláncolták magukat egymáshoz - a Közgép udvarán.

Tiltakozásuk oka az, hogy a Közgép zrt. 300 milliárd forintot nyer meg állami tendereken, ami enyhén szólva is óriási (GIGANTIKUS) összeg, s így okkal merül fel a korrupció gyanúja.

(note: 2 éven belül a közgép 300 milliárdot nyert, amelyik közbeszerzésen elindult, azt mint megnyerték, kivétel nélkül, 100%)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
HELYESBÍTÉS: 300 milliárdot - több céggel együtt, konzorciumi formában, a közgép legutóbb
68 milliárdot kasszált - 1 év alatt, azaz 2 év alatt 100 milliárd körül ..

lásd: Megszólalt a Közgép: a siker független a politikától (HVG)
330 MILLIÁRD - ebből a közgépé 68 milliárd, évente ... azaz 2 év alatt 100-12 milliárd
http://hvg.hu/kkv/20120710_kozgep_arbevetel_politika
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Az ügy roppant súlyos, ilyen léptékű állami szintű korrupcióra talán még nem is volt példa, de ez nem minden. Az ügy a tüntetés révén eszkalálódott, s ma délutántól sokkal többről is szó van, mint a 300 milliárdos állami pénz kiutalásról. (2 év során)

Az történt ugyanis, hogy Selmeczi Gabriella fideszes kormányszóvivő odament az LMP irodája elé sajtótájékoztatót tartani, és meglehetősen durva dolgokat mondott.

Már a gesztus is, hogy a korrupció-gyanúra a kormányszóvivő, azaz a kormány úgy reagál, hogy megtámadja a korrupció ellentiltakozókat, végtelenül ordenáré – demokrácia felé tendáló társadalmakban egyenesen nemkívánatos.

kozgep_lmp.jpg
fotó: hir24.hu

Amivel a kormány megtámadta az LMP-t az még tovább tetézi azt a tettüket, hogy szó szerint kirohantak, mint várból a védők, hogy teljes erejükkel rávessék magukat egy demokratikusan megválasztott parlamenti párt képviselőire, akik egy iszonyat durva korrupciós bűncselekmény ellen tiltakoznak.

A kormány azt mondja, az LMP megtámadott egy magyar céget. A leggyengébbek kedvéért is külön hangsúlyozták, hogy egy magyar cég, amely magyar embereknek ad munkahelyet, az, amit az LMP megtámadott. Hozzátették, hogy az LMP egy másik érdekcsoport pártja, és most, amiikor a magyar cégek kerülnek helyzetbe, az LMP támad, mert most a magyar cégek, a magyar embereknek munkát adó cégek kerülnek helyzetbe. Mindenki pontosan érti, mit akarnak mondani.

Magyartalan párt magyar cégektől sajnálja a pénzt. Aki egy magyar cégre rosszat szól, az magyar-ellenes. Legalább is idegen-lelkületű. Aki egy magyar cégre rosszat szól, az magyar emberektől sajnálja a pénzt. De kedves fideszes főhadiszállás, kedves Selmeczi képviselő asszony, vegyétek már észre, hogy Magyarországon vagyunk !!:))) Itt minden magyar, magyar a korrupció, magyar a közgép, magyarok azok, akik a 300 milliót megkapták. Egy korrupciós ügyben mentségként felhozni, hogy magyaroknak passzolták le a birodalom-építési léptékkel tekintve is GIGANTIKUS mennyiségű pénzt, röhej. Az pedig, hogy magyarok elleni rosszindulattal, és magyarok elleni érdekek miatt végzi a munkáját az LMP, enyhén szólva alávaló dolog – ez már KÍNA, ez már MSZMP, ez már Kádár rezsim. Ha Kínába akartok disszidálni, ha tányérsapkákban akartok parancsolgatni egymásnak, ám legyen: viszlát. De Magyarországnak hagyjatok békét, légyszi, mert mi, itthon követeljük a demokráciát, és ez, hogy nem lehet rosszat szólni egy cégre, mert magyar, minden határon túlment.

A hírtévé pedig mint hűséges kormánytévé leadta, hogy börtönbe kerülhetnek a képviselők, 2-8 évig. Schiffer András ezt vitatja, szóval aggodalomra e téren semmi ok. Az viszont továbbra is aggasztó, hogy a birodalom (közgép & fidesz & hírtv) ilyen egységesen lépett fel a fiatalok ellen, akik nem kicsi korrupció ellen tiltakoztak.

lmp_szabo_rebeka.jpg

Szabó Rebeka - kb. 5 órát ültek a 40 fokban az aszfalton (!!!!) fotó: Járdány Bence

A helyzet pikantériája, hogy egy CORPORATION áll szemben parlamenti képviselőkkel, akik politikai véleményt nyilvánítottak a cég udvarán. Valószínűleg már most, ezen a pontján is az ügy Európa egyik legzaftosabb és legmocskosabb demokrácia ellenes ügyéről van szó. Hugh Grant még meg sem kapta a ködösítő ön-kimosdató üzit (amit ha megkap, nem lesz elragadtatva, mert tudja, nem a kormánynak, hanem a sajtónak érdemes hinnie :)) a fidesznek viszont máris sikerült kínai szinten durva lépést elkövetnie az emberek, a korrupció ellen harcoló emberek szabad véleménynyilvánítása ellen- felsorakozva egy CORPORATION oldalán, amely 300 milliárdot kapott meg a fidsz révén az állami költségvetésből.

Mit mondhatnánk: ronda ügy .)

Ebből vazze az amcsi tanácsadók, akármennyi adófizetői vagy magán pénzt is adnak nekik, tuti, hogy nem hozzák ki őket szárazon. Ez a trutyi most nagyon csúnyán ráragad a fideszre … bebizonyították, hogy tényleg Simicska gyarmat vagyunk ...

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

5 komment

süti beállítások módosítása