HTML

Az igazság pillanata – Jávor Benedek az MSZP gyomrában

2013.10.21. 12:36 equally

Egy fotó felér 5000 szóval, és valóban, elég a képre pillantani, lepereg előttünk Jávor és a PM életének a rövid filmje – és itt nem a politikai érvényesülésről beszélünk, hogy ki a sikeresebb, ki tett a jó lóra, hanem a ... rendszerváltoztatásról, amit a hatalom folyton megpróbál elorozni a társadalomtól, és amit a rendszerváltoztatással megbízott fiatalok közül sokan és sokszor hajlamosak ... eladni. Így jött létre az egykori MSZMP-ből némi kitérő után az MSZPM.

mszp pm.jpgilyen lett ...

Nem pusztán az MSZP a ciki, hanem az, hogy 25 évvel a rendszerváltás után még mindig nem vagyunk képesek kimondani, hogy elég volt, húzzatok a p*csába, mostantól nem kell uralkodás, demokráciában gondolkodunk. Nem pusztán az MSZP a ciki, hanem az, hogy Bajnait az un. „baloldalon” mindenki kénytelen függetlenként tekinteni, ahogyan a fidesz hívők kénytelenek voltak Dr. Schmidtet függetlenként tekinteni, amikor Köztársasági elnököt csináltak belőle. Hová tűnt Li Tai-po 5000 szava? :)) Hát nem emlékszik mindenki, hogy Banai Gyurcsány klónja? :) LOL – azaz COL (cry out loud). Bajnai = az MSZP, mint ahogy Gyurcsány is, csak más címkével, karanténban, büntiben, kegyelemben. A népek pedig bámulják a tévét, és azon drukkolnak, hogy Mesterházy és Bajnai hogyan vívnak meg egymással :))) A nyomor és a zombiság itt kezdődik, és sajnos magától sosem ér véget.

Jávor Benedekék nem tudtak jól frontál puszizni, nem tudtak farkasszemet nézni a hatalommal, és elpislogták magukat, eladták a meccset. Jöttek Karácsony megbízói, és szépen elmagyarázták nekik, mint a régi szép időkben, lásd Megáll az Idő, hogy odafent mi az akarat, ezek a rózsadombi fiatalok pedig azt mondták, hogy hát hülye azért én sem vagyok, nem fogok széllel szemben pisálni. Ha odafent MSZP-t akarnak, akkor legyen az, majd eljátsszuk, hogy mi mások vagyunk :) Zöldek, meg szegénység-ellenesek :) Ahogyan Bajnai is – a neoliberalizmus Orbán előtti legkeményebb végrehajtója :) Na ja - Ja woll!

javor_benedek.jpgilyen volt - azaz: ilyen LEHETett volna

Persze, értjük, le kell váltani Orbánt :)) Orbán pedig röhög, mert ezt is csak azok veszik be, akik bevették, hogy az őszödi beszéd nem hazugság volt és lebukás, hanem igazságbeszéd, amit Gyurcsány maga publikált :) Aki azt, hogy valaki zárt körben arról beszél, hogy „hazudtunk”, képes pozitívumként értékelni, annak nyilván nem okozott problémát elfogadni, hogy Mécs Imre átült az MSZP-be :)) Most pedig nem okoz problémát elfogadni, hogy Jávor egy MSZP-s színpadon adja elő magát. Miért ne? :))))

Orbán röhög, mert ez a durva maffia nem engedi a társadalmat összefogni Orbánék ellen, a másik durva maffia ellen. Orbán röhög, mert az MSZP, szemben a szovjet hadsereggel, nem akar távozni, és ez nekik nagyon jó, erre üzletet, életet, karriert, jövőt lehet alapozni! Tutibiznisz pont hu! Persze, hogy nem távoznak, mert az MSZP nem egy szervezet, hanem egy gép, egy gépezet, egy cég, amit a hatalom működtet, mint valami munkagépet, kombájnt vagy traktort – ezzel zsákmányolják ki a népet. Ha az MSZP nem lenne már elég hatékony, akkor csinálnának helyette egy másikat. Lásd az SZDSZ helyett is most ott van az Együtt, plusz lásd, ott van Orbán által újra-alapított cég is, a Fidesz, ami most az MSZP-t végképp kiszorítani készül, hogy ők legyenek az egyetlen MSZP, a Fidesz. Végtelenek a lehetőségek. Csak a társadalom adottságai végesek.

mesterhazy_bajnai.jpgszavazz ránk! megéri :) ígérjük, többet nem csináljuk azt, amit eddig :)

Jávor Benedek pedig nem kell, hogy szégyellje magát, most nem kell, most már nem kell, az átverés, a bundázás már megvolt, akkor rengeteg ember hitét és valóságérzékét roncsolták szét, hazug üzemmódban – most ez már vicces :) Totál vicces, most már mindenki tisztán látja, mi volt ez a Karácsony-manőver, hogy mi volt ez a PM-menet, s most mi ez az EgyüttPM, MSZPM :)

Mindenki röhög rajtuk (kivéve persze, akik szerint Gyurcsány beszéde igazságbeszéd volt:)) Mindenki röhög rajtuk – de nem sokáig, mert jönnek a rendfenntartó szervek, nevezetesen a ballib média, és 23-án megírják, elmondják, hogy Bajnai az egyetlen esély ... és ha valaki valaha még egyszer munkát szeretne kapni ballib körökben, akkor jobb, ha ezt nem vitatja ... mert ez az akarat odafent ... ma is ... még mindig – mert még mindig a legaktuálisabb filmünk a Megáll az Idő ...

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

Szólj hozzá!

Címkék: ciki MSZP Bajnai Jávor Jávor Benedek Együtt PM MSZPM

A bejegyzés trackback címe:

https://demoasp.blog.hu/api/trackback/id/tr355590655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása