HTML

egy terrorista hazafutása: Orbánék backdoor-t nyitottak egy gyilkosnak pénzért

2012.09.01. 18:56 equally

Az elmúlt 20 év során tradicionálissá vált politizálásnak világszerte kezd vége lenni. Az emberek kezdik felfedezni, hogy az akvárium, amiben élnek, nem demokrácia, hanem egy tenyészet. Tulajdonképpen egy Orwell-i Állatfarm. Amerikában Bradley Manning, Putyinhéknál a Pussy Riot leplezi, sőt, vetkőzteti le a rendszert meztelenre éppen. Magyarország kevésbé szerencsés, nálunk nem hősök, hanem pénzéhes politikusok és egy baltás gyilkos terrorista ügye teszik ugyanezt. Mindegy: a király meztelen, Orbán meztelen, a rendszer totálisan átlátszó.


orban_azer copy2_500.jpg

Orbánék mindent meg mernek tenni, mert tudják, hogy a nép tehetetlen, totálisan kiszolgáltatott. Partnereik, az MSZP-sek az előző körben bebizonyították, látványosan demonstrálták, hogy a rendszer mindig győz, „tüntetgetnek, majd megunják, és hazamennek”. Ha mégsem, akkor bevetünk egy kis rendőri terrort, és utána mennek haza.

Mielőtt azonban egy szintre hoznánk Gyurcsánnyal Orbánt, jegyezzük meg, hogy erre, amit most Orbán és társai elkövettek, Gyurcsányék nem voltak hajlandóak !!!! Ez választóvíz. Orbán mostantól csak szeretne Gyurcsány lenni, mostantól, ha valakihez hasonlítani szeretné magát, a fideszen belül kell keresnie – ajánlatunk Lázár és Navracsics.

A magyar kormány egy nemzeti, nacionalista, náci gyilkosnak, egy életfogytiglanra ítélt gyilkosnak, egy terroristának adott kormány szinten ... egérutat. Ezzel európai, nemzetközi normákat szegett meg. Az olyan ország, ahol ez megtörténhet, az egy bizonytalan jogi státuszú, és garantáltan korrupt állam. Egy tipikus BANÁNKÖZTÁRSASÁG, ahol az uralkodók azt csinálnak, amit akarnak, csak a pénz számít, a népet pedig az élelmiszer függőség, a terror és a rendőrség tartja kordában, és bármilyen JOGOT felülír az uralkodókkal pénzért kötött alku.

Nos, ide rántották le Magyarországot a FIDESZES államvezetők, a fidesz-kormány. Ez nemcsak pofátlanság, de … (ha jobbikos, fideszes programozású lennék, azt mondanám, „hazaárulás”). Senki nem adja ki az egyik ország terroristáját az illető országnak, maximum túszokért cserébe. Magyarország - nevében a fidesz – túszok helyett pénzért tette meg ugyanezt.

Ezzel elárulta a jogot, a magyar jogot (Magyarországon elítélték), a magyar polgárokat, akik a magyar jogon függenek, életük a magyar jogon alapszik, és elárulta a nemzetközi jogot, mert hazafutást tett lehetővé egy nacionalista gyilkosnak, egy terroristának, aki nacionalista gyűlöletből gyilkolt meg egy örmény embert. Tetejébe, elárulja a meggyilkolt ember hozzátartózóit, a meggyilkolt ember, az áldozat méltóságát, elvégre az igazságszolgáltatás arról szól, hogy a gyilkos megfizet a tettéért.

Ezzel tartozott Magyarország a hozzátartozóknak (hogy egy terrorista gyilkost nem enged hazafutni, ahol nemzeti hőst csinálnak belőle), Örményországnak, és a világnak.
Ezzel tartozott az EU a hozzátartozóknak (hogy egy terrorista gyilkost nem enged hazafutni, ahol nemzeti hőst csinálnak belőle), Örményországnak, és a világnak, és pontosan ezzel tartozott Magyarország az EU-nak - hogy EU tagállamként egy terrorista gyilkost nem enged hazafutni, ahol nemzeti hőst csinálnak belőle.

Szégyen. És gyalázat. Vajon hány magyar szavazta volna meg ezt a döntést? Vajon hány magyar helyeselte volna ezt a döntést – ha nem pártra vonatkoztatva tálalják nekik? NULLA. Így azonban szegény fideszesek kénytelenek elővenni a legjoviálisabb formájukat, és óriási önhazugságokkal, no meg Örményország támadásával, és persze akut Gyurcsányozással, próbálják elvenni az ügy élét.

Nos, ez nem fog sikerülni. Szegény Török Gábor is belesétált ebbe, egy nappal azután, hogy ott mosolygott egy fotón Orbán Viktorral, ezer cikket belinkel a blogján – csak az alapvető Vastagbőr cikket nem, plusz maga is ír egyet, amikor már sikerült feldolgoznia, hogy mások mit írnak. Török Gábor azt írja, a fideszesek ezt is szeretik, az lmp és mszp szavazók meg nem szeretik, ennyi. Azt mondja, amíg nem tudunk mindent, addig nem mondhatunk semmit … Nice – mintha a hatalomüzenetét postázta volna a nép felé (a nép ti. sosem tud mindent:)).

Annyit azonban máris tudunk, hogy Orbánék még hazudtak is – az Örményeknek, a világnak, és nekünk magyaroknak is. Aki hazudik, annak mennie kell. Pedig tudhatták, hogy egy napon belül úgyis kiderül. Szemétség. Ezért fizetniük kell.

Orbán Viktor egy backdoor vírusként funkcionált – ajtót nyitott egy terrorista, nacionalista gyilkosnak, hogy hazajusson, ahol nemzeti hőst faragnak belőle. Orbán Viktor backdoor vírusként működött, legalább egy éve, pontosan úgy, mint a hajógyári maffia által működtetett rendőrök, akik korruptságuk révén, pénzért kiszolgálták a maffiát. Orbán és társai pénzért most az egész európaiságot, az egész jogállamiságot, Magyarország és az EU szintjén is pénzért kijátszották egy olyan országnak, ahol egy nacionalista, terrorista gyilkos egyből nemzeti hős lehet.

Magyarország BANÁNKÖZTÁRSASÁGGÁ redukálta magát. Erre, csak úgy, mint az egész cselekmény sorozatra nem kapott semmiféle felhatalmazást a FIDESZ kormány és Orbán Viktor.


El kell számolniuk, teljes körű kivizsgálást követelünk. Orbánéknak menniük kell – és (bocs de) Török Gábornak is .)

Hajrá Magyarország! Fidesz, Orbán és MSZP nélkül

ajánlott cikk (a legjob): vastagbor.blog.hu/2012/08/31/a_penzert_barmit (@ Vastagbőr by zero)

..............................

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://demoasp.blog.hu/api/trackback/id/tr894937042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://birdsofprey.blog.hu/ 2012.09.01. 20:03:40

A cikkel egyetértek, csak 1 apró technikai megjegyzés: TG maga 1 cikket se linkelt be, azok a linkek trackbackek (miként a te cikked linkje is, ami alapján ide jutottam), vagyis az adott cikk írói linkelik be magukat TG bejegyzése alá (tkp viszontlinkeltetik magukat, ahogy te is tetted), így a Vastagbőr bejegyzés linkje azért nincs ott, mert ők nem trackbackelték TG beírását (leginkább azért, mert övék volt az első bejegyzés a témában a blog.hun, így nem is trackbackelhettek más témába vágó bejegyzéseket.)
süti beállítások módosítása