HTML

NÁCI VAGY-e? --- Az LMP imádja a JOBBIK-ot !!! ERGO ...

2012.09.09. 13:52 equally

Gréczy Zsolt 2006-ban alaposan beásta magát a lövészárkába, azóta is ugyanúgy háborúzik, mint egy időben eltévedt japán katona, ontja magából az eléggé laza logikájú nép-hergelő mszp-s szövegeit. Per pillanat az LMP kiállt a jobbik mellett .)

tempx_inquisition_caval_g.jpg
mindenki térdre! elismered a jobbikosok jogát? náci vagy! nem tetszik az mszp? náci vagy!



Gréczy azért érdekes képződmény, mert mint pénzért szövegekkel harcoló mszp-munkatárs olyan érvelésrendszert alkalmaz, ami tipikus az MSZP szélesebb tömegeket megszólító kommunikációjában, például amit az ATV képernyőjén is látunk. Maga a jelenség is megérdemel egy kis elemzést .)

Tegyük fel .. adott egy nő, akit az utcán megvert egy férfi. Az illető férfi azt állítja, hogy joga volt hozzá. Az LMP nyilatkozatot bocsát ki, hogy akit megvertek, az sértett, és joga van a jogorvoslathoz. Tegyük fel, hogy az illető nő jobbikos. Az MSZP-sek és Gyurcsány Pártiak ekkor előugranak, és azt mondják: "úristen!!! az LMP kiállt egy jobbikos mellett !!!!" - épp, hogy nem teszik hozzá, hogy az LMP takarodjon a közéletből!!!!.

Gréczy és az MSZP nem érti, hogy az LMP a Jobbikosok joga mellett állt ki, s így a demokrácia, a demokratikus jog mellett. Elhisszük, hogy az mszp a nácizmus ellensége, de a nácizmus ellen nem ellenség kell (az ellenség éppenséggel kapóra jön a nácizmusnak!), nem ellenség kell, hanem  gyógyszer, a gyógyszer pedig a demokratikus jog és a demokrácia. Az LMP a jog és a demokrácia mellett állt ki, és nem a jobbik ideológiája mellett - ezt csak Gréczy és az időben eltévedt mszp-s japán-katonák képesek így látni, persze ők is elsősorban érdekből.

De most komolyan! Az, hogy Gréczy és a rengeteg MSZP-s kommunikátor milyen durva, az embereket csőcselékként kezelő, uszítós, bekiabálós, hergelős, bicska nyitogatós érveléseket ad elő, az csak egy dolog. A helyzet lényegi része az, hogy mi, emberek mennyire vagyunk toleránsak az ilyen brutális fellépésekkel szemben. Mert amíg az ilyen szövegekre vevők vagyunk, addig az MSZP-sek, Gyurcsány pártiak ilyen szövegekkel fognak ostromolni minket.

Kövér László a parlamentben előadta, hogy az MSZP-nek nincs ott a helye. Neki a sajátos, köteles kurtaságú kinyilatkoztatásai mögött általában az a logika húzódik meg, hogy az MSZP az MSZMP utódpártja, "ERGO" az MSZP felelős a Kádár-rendszerben elkövetett brutális dolgokért, "ERGO" nincs helye a parlamentben ma. Kövér nem az eszéről híres, és még kevésbé a demokratikus szenzorairól, ami fideszes körökben amúgy is hiánycikk. Orbánék törvénnyel is megpróbálták az MSZP-t kizárni a parlamentből, mondván, hogy utódpárt. Schiffer (LMP) felszólalt, és elmagyarázta nekik, hogy az MSZP nem azért van a parlamentben, mert bevásárolta magát, és nem azért, mert betört, hanem azért, mert az emberek közül jó sokan rájuk szavaztak. Ha az MSZP-t nem tisztelik, akkor azt az egy millió embert nem tisztelik, akik rájuk szavaztak. A tisztelet persze csak egy dolog, vannak jogok is. A jog lényege, hogy mindenkire egyformán vonatkozik, az tehát nem ér, hogy "jó, jó, joga van hozzá, de mivel ő mszp-s, nem érdemli meg". A jog az jog. A jog közmegegyezés, amely alapján a közösség harc, erőszak nélkül képes megszervezni és működtetni az életét, ráadásul úgy, hogy nem mindig annak van igaza, akinél a több fegyver, akinél a több hatalom van.

A jog egy csodálatos dolog, ha nem diktátorok alkotják, és ha az embert és a közösséget védi és nem a hatalmat - azaz, ha demokratikus jellegű. Demokratának aligha nevezheti magát az, aki a jogot nem tiszteli, aki a másik ember jogát nem tiszteli.

Gréczy ill. az MSZP úgy van vele, a JOBBIK = nácizmus, "ergo" nekik nincs joguk ahhoz, hogy tüntessenek, mert az egy náci tüntetés. Éppen ezért minden demokratának kötelessége tüntetnie a jobbik tüntetése ellen. Az mszp nem érti, hogy a Jobbik ugyanolyan párt, mint az mszp, törvényesen bejegyzett, parlamenti párt, amely demokratikus választások útján került a parlamentbe. Az mszp törvényen felülinek képzeli magát, a Jobbikot, és mindazokat az embereket, akik a Jobbikkal szimpatizálnak, jogon alulinak.

A legdurvább az, hogy a kis blogbejegyzésébe még be is másolta az LMP nyilatkozatát arról, hogy a Jobbiknak miért áll jogában tüntetni. Szó szerint bemásolták a világ legracionálisabb, legegyszerűbb érvelését, majd gyakorlatilag hozzátették, hogy "íme !!!! az LMP a JOBBIKOT támogatja!!!!" .)))

Kihasználva, hogy rengeteg egyszerű ember, akiknek a valóságról olyan nagyon sok fogalmuk nincs, majd ráharapnak erre a szövegre. Csak terjeszteni kell. A gyűlölet és az ostobaság e trutyis keveréke majd úgyis utat tör magának.

S az egész ügy miért? Mert az MSZP tüntetni akar a JOBBIK ellen. Nem értik, hogy pártok ellen nem tüntetünk, hanem csak tettek ellen. Valakik valamely tette ellen, és nincs olyan, hogy "megyek már tüntetni egyet a Jobbik ellen, mert azok nácik, és a nácizmus az rossz".

Közelebbről, az a primitív ország-hergelő stratégia látszik továbbra is uralkodónak lenni az MSZP szavazatszerző kampányolásában, hogy aki utálja a nácizmust, az velünk tart, és aki nem tart velünk, nem is utálja a nácizmust, és a Jobbikot támogatja. Egy ilyen primitív és destruktív üzenet egy náci pártnak is a "becsületére" válna. Az MSZP ezzel kíván választásokat nyerni, hogy azt mondja, NÁCI -VAGY-e? Jobbikos vagy-e? Mert ha nem, akkor minket támogatsz, csatlakozol hozzánk, hogy választási szövetséget alkossunk, ha pedig nem csatlakozol, akkor erre csak az lehet az okod, hogy náci vagy, hogy jobbikos vagy. Így beszél egy főinkvizitor ... Így beszél az MSZP, így politizál az MSZP, és így tartja kordában az embereket, a nácizmus elleni harccal azonosítva a politikai választásokat- saját magát megtéve a nácizmus fő ellenségének ... akivel nem szövetségre lépni árulás, ami a nácizmussal egyenlő...

NOBODY_EXPECTS_THE_SPANISH_INQUISITION!.jpg
aki jobbikosok jogát elismeri, az ördöggel cimborál, ergo maga is ördög, ergo náci !

Nos, kedves ostoba mszp-sek, kedves ostoba Gréczy Zsolt - a nácizmus ellensége a demokrácia ... a demokratikus jog és joggyakorlat ... illetve annak folyamatos fejlődése, fejlesztése, minél nagyobb mértékben való érvényre juttatása és nem-korrumpálása ...
Amit ti csináltok, az a jog korrumpálása, a demokratikus jogok korrumpálása, meglehetősen alattomos módon, ami "mellesleg" gerjeszti a szélsőjobbot ... - de tudjátok jól, mert ebből éltek, a szélsőjobból, meg persze a másik kartell pártból, akivel együtt uralkodtok, felváltva, szóval a fideszből ...

A szélsőjobb Gyurcsány idején erősödött így meg ... s a fidesz jelenleg érvényben lévő 2/3-a is az mszp-kormánynak köszönhető egyértelműen ... Ti pedig tovább hülyítitek, hergelitek az embereket, tovább korrumpálva a jogrendszert, a demokráciát, és tovább gerjesztve a szélsőjobbot ... és azt várjátok, hogy a baloldal, illetve a társadalom felsorakozik, hogy a primitív "náci vagy-e" polarizációtok nyomán a ti oldalatokon (nincs is olyanotok, hogy oldal) sorakozik fel, csapódik ki - na ne! Majd ha hülyék leszünk ... Ahhoz viszont még (hogy hülyék legyünk) Gréczy-nek és ezer társának még jó sokat kell publikálniuk az óriási mszp-és médiafelületen ... És bár pénzetek van, mint tenger, egy dologgal nem számoltok: az emberek nem lesznek vevők a primitív szövegeitekre, és akkor hiába kommunikáltok, pénz, médiafelület akkor már nem segít .)))

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://demoasp.blog.hu/api/trackback/id/tr914937040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balambher 2012.09.09. 16:09:54

Nem gondoltam, hogy valaha is egyet fogok érteni Gréczyvel, de most ez történik. Ebben az ügyben igaza van. Természetesen joga van a Jobbiknak tüntetni, de ha valakinek ebben a szituban csak ennyi a mondanivalója, az tényleg úgy tűnik, mintha a Jobbik mellé állna. Az LMP-s elvtársaknak már odáig nem terjedt a figyelme, hogy miért is akart tüntetni a Jobbik? Vannak ugyanis témák, amik uszításnak, gyűlöletkeltésnek minősülnek, és akkor már más a leányzó fekvése.

Aquarius 2012.09.09. 17:01:52

Tetszik a cikk!

NWolf 2012.09.09. 18:42:24

@balambher: A Jobbikot többek közt azt tette naggyá egy 2%os törpepártból, hogy minden lépésükre ilyen látványos ellenlépéseket tettek az MSZP-sek, és így a Jobbik hatalmas médiafelülethez jutott amit egyébként soha nem tudott volna megfizetni.+ még ugye jogtalanságokat is követtek el VELÜK szemben (gyülekezési jog csorbítása) ami tovább növelte az ázsiójukat a lázadó fiatalok körében, Így nőtt föl a Jobbik, ezt köszönhetjük az MSZP-nek, ezt írja le minden SZAKMAI (tehát nem fizetett publicisták, hanem társadalomtudósok által készített) elemzés is.

Tökéletesen egyetértek az LMP-vel, véget j kell vetni a harc-ellenharc paradigmának, és végre a normálisan alkalmazni a jogot, és értelmes dolgokért tüntetni, nem a másik gyülekezési joga ellen.

balambher 2012.09.09. 22:35:01

@NWolf: Dehogy. A Jobbikot az tette a nagyobbá, hogy ki merte mondani, amire a Fidesz, azaz OV mindig csak célozgatott. Ha sose célozgatott volna, nem lett volna mit kimondani, de OV felelőssége, hogy a szélsőjobbos nézeteket szalonképessé tette, a Jobbik csak meglovagolta ezt. De a konkrét esetre visszatérve, ez pont ugyanaz a magatartás az LMP részéről, mint amikor Schiffer kiállt a Kossuth téri kordonbontás mellett. Az egy politikai ügy volt, ahol nem lehetett a jogászkodás mögé bújva nem állást foglalni. Itt is ez a helyzet: a Jobbik egy náci nézeteket valló párt, és bárhol ismerteti a nézeteit, az törvényt sért. Egy formálisan jogszerű gyűlésen is, mert a nagy nyilvánosság előtti gyűlöletkeltésre alkalmas megszólalást a törvény bünteti.

NWolf 2012.09.10. 00:51:40

@balambher: Schiffer sosem állt ki a kordonbontás mellett, még TASZ-osként elítélte azt, ezért nem vett részt az LMP láncos akcióiban sem, mert nem akart saját korábbi mondataival szembekerülni, elég keményen fogalmazott ugyanis a Fidesszel szemben.

" A TASZ ügyvivője ennek ellenére úgy véli, hogy egy jogsértő hatalommal szemben is kizárólag jogszerű eszközökkel szabad fellépni, és a felelős szereplőknek meg kell őrizniük a méltóságukat és a jogállam intézményeinek tekintélyét.

"A Fidesz 1988-ban, amikor Magyarországon finoman szólva nem volt demokratikus jogállam, az adott rendszer keretei között meglévő, jogszerű eszközökkel próbált elmenni a határokig, és hozzájárulni a diktatúra lebontásához. Ha akkor úgy viselkedtek, végképp nem értem hogy ma miért nyúlnak ilyen eszközökhöz" - mondta az Indexnek Schiffer. '
index.hu/belfold/tasz385/

A meg ténykérdés, hogy médiafelület nélkül a Jobbik nem nőtt volna 15%-ra. Vitatkozz Krekó Péterrel meg a Political Capitallal, biztos jobban értesz hozzá mint ők, akik évek óta minden évben öszefoglaló elemzést adnak ki a szélsőjobb helyzetéről.

laci0011 2012.09.11. 10:59:31

A jobbik, válasz a folyamatos dilettantizmusra,morális deficitre,amivel a rendszerváltók vezetik az országot.Több adó,több élősködő,a lehetőségeinkhez képest töredék fejlődés,az eltelt idő mérlege!
süti beállítások módosítása