HTML

az LMP dolgozzon egy kicsit végre !!! – a választási törvényen

2012.09.21. 12:41 equally

A fidesz nagyban törtet a fideszi úton a nagy választási törvényével, mostanra került ki az összes cucc az asztalra, az összes fegyver, a nagy fideszes arzenál (mint egy bűnöző zsebeinek átkutatása után), amivel az örök győzelem Kánaánjába akarta eljutni, és hiába nevetünk, mert a fineszes fideszesek, amilyen pitiánerek és ostobák, olyan ravaszak is: a 16%-os adó és az új választási rendszer ugyanis tökéletesen elegendőek lehetnek egy örök fidesz uralomhoz, akár totál fideszként, akár fidesz/mszp vetésforgóval, 8:4 évenként, egy örökre bebetonozott kétpártrendszer formájában.

karacsony_31_1.jpg


Ilyenkor kire számítson az ember, ha nem az élvonalbeli koponyákra, az ex-TASZ-os LMP-sekre, azokra, akik a Magyar és a strasbourgi bíróságokon egyaránt csak nyerni szoktak? De miért hallgat, miért sunnyog (oké ez talán bántó kifejezés, de mindjárt meglátjátok, hogy jogos) az LMP?

Megmondjuk mit várunk egészen pontosan:

Egy teljes körű válság-analízist, független alkotmányjogászokat, a legjobbakat, Sólyom Lászlót is bevonva, egy válságstábot, egy válság-analízist, majd utána egy stratégiai konferenciát, ahol a válságstáb elmondja, hogy mire lehet számítani, átmehet-e ez az törvény nálunk, meg lehet-e támadni Brüsszelben azért, mert EU-s alapjogba ütközik (választáshoz való jog)? Ha megtámadjuk, akkor mi várható, előfordulhat-e, hogy a fidesz módosít valamit a regisztráció rendszerén, és akkor mégis átmegy? Egyáltalán mi az ördögre számít a fidesz? Miért ilyen magabiztosak?
Mit lehet tenni, és egészen pontosan mit fog tenni az LMP?

Értitek, egy, mondjuk ki, Schiffer szintű és színvonalú jogi analízist és stratégiát várunk.

A tét korántsem kicsi. Amerikában ugyanis van választási regisztráció!!! Mármost azt, hogy demokrácia lenne az USA-ban, sosem gondoltuk komolyan (oké az van, 29%-ban – ill. mondjunk inkább inkább 20%-ot), de ha ot van regisztráció, akkor máshol könnyedén bevezetik, mert ez van: a legkevésbé demokratikus G8 ország, esetleg G20 alapján EU-szerte képesek bevezetni bármit, hiába antidemokratikus, hiába visszalépés. „Náluk is ez van” – alapon. Kész szerencse, hogy az USA-t egy óceán elválasztja tőlünk.

20120910-gyurcsany-ferenc-ehsegsztrajk-kossuth-ter3.jpg

Egyszóval, a tét nem kicsi, sőt, óriási, gigantikus, mert ha a pofátlan fideszesek ezt keresztülviszik, akkor bár nem vagyunk és sosem leszünk G20, akkor ez a vírus egész Európát leverheti a lábáról. Miért ne vezetnék be mindenhol?

A fidesz is hivatkozik más államokra, például Angliára, Tony Blair-t is másolták (ők is, Gyurcsányék is, beleértve a Bajnai-Gordon-Brown klón-rosálást), ahol nem lehet pártra szavazatot leadni, csak emberre. Most ezt a fidesz tovább fejleszti egy kis gengszter logikával, és lehet, hogy feltalálják a fekete himlőt a demokráciával szemben. Épen ezért ez egy óriási fontosságú ügy, illetve per lesz. Rajtunk Európa szeme, mint amikor a törököket kellett megállítani – most a fidesz képviseli a barbár hatalmat.

Ehhez képest az LMP Karácsony Gergely pólója és 5 részes blogbejegyzése mögé sorakozik fel, uramisten!!! Bulvár cikksorozatot csinálnak (mármint a mögé felsorakozó LMP-sek) a legégetőbb ügyből !!!! S teszik mindezt azért, hogy KG kifuthassa magát, pöröghessen egy kicsit, megerősödhessen, bekerüljön a köztévébe, és általa majd az LMP is népszerűbb lesz … ?? karacsony_fb_kicsi.jpgEz az ostoba stratégia inkább az mszp-re vallana …

Egyáltalán hogy kerül KG-hez ez az ügy? Miért nem egy csoport van, egy válságstáb, élén egy arra alkalmas top-jogásszal (Schiffer), bevonva független alkotmány-jogászokat is (mint Sólyom László) – ehelyett azonban azt kell néznünk, hogy Karácsony Gergely (aki nem egy kifejezetten profi jogvédő) egymaga lobogtatja az ügyet – „aljasság” címmel …

ÉBREDJETEK MÁR FEL, LMP-sek !!!

Ez nem játék!!!
Oké, odafent nyilván súgtak, és úgy sakkozták össze a szitut, hogy a parlamentben ez is valakinek a projektje, és valahogy Karácsonyhoz került … és mos stoppolja az egészet, és addig nem engedi, amíg legalább 1 kbsztt százalékpontot nem mérnek neki. De ezt nem kéne hagyni !!!!!!!

Azt, hogy mindezt úgy csinálja, hogy Gyurcsány tiltakozása mögé beáll másodinak, mögötte az LMP-vel .. már nem is említjük … nem kéne annyit egyeztetni az MSZP-vel … illetve kicsit oda kellene figyelni, hogy mindenki csak LMP-s telefonokat használhasson, és hogy azon milyen számokat hívnak, és honnan fogadnak hívásokat azt nem árt ellenőrizni (lásd a Clooney-s filmet) … mert ez egy SETUP .. ez meg van rendezve … kihasználva az LMP frakció munkamódszerét, munkarendjét … mást elképzelni sem lehet …

még egyszer: várjuk tehát a válságstáb felállítását, a teljes körű analízist és stratégia-kidolgozását és annak (abból amit lehet) ismertetését, bejelentését … mert ez nem egy LMP-s ügy .. az LMP-nek most Magyarországot kell védenie .. a demokrácia jelenlegi állapotát … a magyar embereket, és az EU demokráciáját …

szóval, gyerünk, hátrább az agarakkal, elő az agyakkal !!! munkára fel !!!

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demoasp.blog.hu/api/trackback/id/tr554937038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása