HTML

A diákok is elutasították Bajnaiékat (HAHA)

2013.01.28. 13:14 equally

Figyelemreméltó, ami történik, az LMP-t két éven át ostromolta az MSZP, illetve újabban, az E14, s amikor utoljára is kimondták, hogy NEM, KÖSZ, az LMP-ből kivált a Bajnai-párti platform. Micsoda ostrom! Micsoda visszautasítás! A média azonban az LMP hasadásával („szétszakadásával”) van elfoglalva, Bajnaiékról egyetlen rossz hangzású szót se … Látva ezt az igyekezetet, meg sem lepődhetünk, hogy a HAHA nyilatkozatát sem verték nagy dobra, akik ugyancsak kiálltak saját autonómiájuk mellett, és jelezték, nem kívánnak betagozódni egy ballib tömmbe :))) Maradnak civilek, autonómok.



haha.png

A legszebb, amit az HAHÁSOK írnak, az, hogy ők a következő kormány idején is ellenzékben lesznek ….
Gyönyörű, nem tanulniuk, oktatniuk kellene !!! Gondoljunk hát RESPECT-tel azokra a fiatalokra, akik kiállták az MSZP-tömb, és általában a for-profit politikai pártok (fppp) által felkínált becsatlakozási lehetőségeket, „egyesítsük erőinket” alapon … RESPECT nekik, amiért a diákság erőit egyesítik, és nem a szervezők erejét más tömegek által követett szervezetek vezetőinek erejével.


íme, amit írtak:

"Menjetek a p***ába!" - a politikai elit idomítási próbálkozásai

A kezdetektől fogva hangoztatjuk, hogy nem specifikusan az Orbán-kormány ellen vagyunk, nem ezért jöttünk létre, és akkor sem fogunk feloszlani, ha nem ők lesznek hatalmon - beleszólási követeléseink a mindenkori kormánynak szólnak, így mindenkor hallatni fogjuk a hangunkat."

a cikk itt található: http://hallgatoihalozat.blog.hu/2013/01/26/_menjetek_a_p_ba

★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★   ★  

Szólj hozzá!

Címkék: HAHA for-profit politikai pártok

A bejegyzés trackback címe:

https://demoasp.blog.hu/api/trackback/id/tr955048612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása